Foto bij Bedrijfsleven

Bedrijfsleven

Het NFO wordt niet alleen ingeschakeld door rechtbanken, gerechtshoven en advocatenkantoren, maar ook door overheidsinstellingen, banken, verzekeringsmaatschappijen en diverse overige bedrijven. Zij kunnen bij ons terecht met forensische vraagstukken.

In veel gevallen kunnen wij u helpen. Zo variëren onze onderzoeken van vergelijkend handschriftonderzoek voor verzekeringsmaatschappijen waarbij vermoedens zijn van fraude met schadeformulieren, tot het analyseren van ‘vreemde substanties’ of verkleuringen die op een muur zijn aangetroffen.

Daarnaast ontvangen wij aanvragen voor beeldonderzoek waarbij de vraag luidt of ‘persoon X op foto 1 dezelfde persoon is als de persoon die zichtbaar is in een filmfragment’, of waarbij een foto of film moet worden verbeterd. Ook op het gebied van Audio onderzoek worden wij veelvuldig ingeschakeld door het bedrijfsleven. Vraagstukken zijn onder meer of dezelfde persoon op meerdere fragmenten hoorbaar is, of dat een audio fragment authentiek is dan wel dat er sporen van manipulatie waarneembaar zijn.

Een onderzoek kan ook een contra-expertises of review zijn, waarbij al een onderzoek is verricht maar waarbij twijfels zijn over de uitkomsten daarvan, of een bevestiging door een onafhankelijke partij is gewenst.

Deze onafhankelijkheid moet worden benadrukt omdat het NFO geen enkel partij belang heeft. Hoewel wij altijd streven naar hoogwaardige service waarbij de opdrachtgever centraal staat en diens onderzoeksvraag als uitgangspunt wordt genomen, is het niet zo dat enkel diens belang telt.

Aangezien het NFO gebonden is aan diverse wet- en regelgeving alsmede aan branchecodes zullen wij te allen tijde objectief onderzoek rapporteren en u vooraf een inschatting geven ten aanzien van onder meer de mogelijkheden, de risico’s en de slagingskans.

Branches en bedrijven

Op onze pagina referenties vindt u een greep uit ons ons klantenbestand.

Daarnaast geven wij regelmatig (incompany) cursussen. Kijk voor het huidige aanbod op de pagina Cursussen / Lezingen of vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Mocht u vragen hebben ten aanzien van de onderzoeksmogelijkheden of wilt u gebruik maken van onze diensten, nee dan gerust vrijblijvend contact met ons op 

Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: