Foto bij Forensisch beeldonderzoek

Forensisch beeldonderzoek

Krijg een helder beeld met forensisch beeldonderzoek

Steeds vaker plaatsen bedrijven en particulieren beveiligingscamera´s. Enerzijds hebben beveiligingscamera´s een afschrikkende werking, anderzijds heeft u een inbraak of vandalisme daadwerkelijk op beeld staan. Als u iets gefilmd heeft dat van belang is, dan is een analyse noodzakelijk. Lang niet altijd zijn alle camerabeelden even helder. U heeft het feit dan wel op beeld staan, het herkennen van personen of objecten is lastig. Hierbij kan forensisch beeldonderzoek een grote rol spelen. Met forensisch beeldonderzoek kunnen vage beelden scherp worden gemaakt. Zo kunnen misschien wel personen geïdentificeerd worden, waar dit met de originele beelden niet mogelijk was.

Wat doet een forensische beeldonderzoeker?

Wanneer u forensisch beeldonderzoek wilt laten uitvoeren, dan kan het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) u hierbij helpen. Zowel bedrijven, instanties als particulieren kunnen bij ons terecht. De forensische beeldonderzoeker heeft de middelen en expertise in huis om videobeelden te analyseren. Zo kunnen wij slechte kwaliteit beeldmateriaal weer scherp krijgen en zelfs een vergelijkend onderzoek doen, als er ook referentiemateriaal beschikbaar is. Zo leveren wij een zeer belangrijk bijdrage aan het identificeren van personen en objecten en worden onze bevindingen als rechtsgeldig bewijsmateriaal in juridische zaken beschouwd. Daarnaast heeft onze forensische beeldonderzoeker ruime ervaring in beeldonderzoek op fotomateriaal. Vooral in deze tijd waarin foto´s gemakkelijk gemanipuleerd kunnen worden, zijn wij in staat om dit bloot te leggen. Wij kunnen zelfs nagaan met welk soort apparaat (camera, smartphone etc.) de foto is gemaakt. 

Laat beeldonderzoek forensisch beoordelen door het NFO

Is het nodig om bijvoorbeeld in een juridische zaak, een beeldonderzoek forensisch te laten beoordelen? Dan kunt u hiervoor het NFO inschakelen. Als professioneel onderzoeksbureau met gespecialiseerde onderzoekers, voeren wij graag uw beeldonderzoeken uit. Iedereen kan bij ons terecht. Bedrijven die onderzoek naar fraude doen, advocaten die heldere beelden nodig hebben in rechtszaken tot particulieren. Tevens zijn wij officieel erkend door het ministerie van Justitie & Veiligheid. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. 

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: