Ander nieuws van Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau

Foto bij Nieuws

De kans op een cyberaanval is 1:5 voor bedrijven! Gemiddelde schade per incident: € 300.000,-.

Uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Economische zaken blijkt dat de totale jaarlijkse schade als gevolg van cyberincidenten zo'n 10 miljard euro is in Nederland. Per incident bedraagt de gemiddelde schade € 300.000,-! Dit zal de komende jaren verder toenemen.

De recente golf van datalekken en cyberaanvallen heeft laten zien hoe kwetsbaar bedrijven zijn voor digitale inbraak. De impact van deze aanvallen op bedrijven en hun klanten is verwoestend. Je kunt zelfs door de overheid beboet worden als je getroffen wordt door een cyberincident die leidt tot een datalek. Deze boete kan oplopen tot wel 4% van je totale bedrijfsomzet.

Bij het NFO begrijpen we de ernst van deze kwestie. Daarom bieden wij een uitgebreide dienst voor digitaal onderzoek aan, gericht op het opsporen en voorkomen van datalekken en cyberaanvallen. Met ons team die bestaat uit onder andere een ethisch hacker en digitaal forensisch onderzoeker identificeren wij de daders en worden gevoelige gegevens beschermd. We begrijpen dat de gevolgen van 'hacking' en datalekken verstrekkend kunnen zijn, met potentieel verlies van vertrouwen van klanten, juridische repercussies en een enorme financiële schade. Helaas zien ook wij wij een forse toename van cyberincidenten met verstrekkende gevolgen.

Met onze expertise kunnen we niet alleen de daders opsporen, maar nog belangrijker, we kunnen ook proactieve maatregelen nemen om toekomstige aanvallen te voorkomen. Door middel van geavanceerde technieken en diepgaand onderzoek streven we ernaar om bedrijven te beschermen tegen cybercriminaliteit, waardoor zowel uw bedrijf als uw klanten beter beschermd zullen zijn tegen de verwoestende gevolgen van datalekken en cyberaanvallen.

Neem contact met ons op als u de digitale beveiliging van uw bedrijf wil versterken, of onderzoek wil laten doen naar een cyberincident. Wordt uw bedrijf op dit moment gechanteerd? Neem dan direct contact met ons op voor een spoedprocedure! Ook bedrijven in de Caribbean kunnen bij ons terecht. info@nfob.nl / 035- 820 0347
 

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: