Foto bij Dossiercontrole

Dossiercontrole

Wilt u een dossiercontrole laten uitvoeren?

In diverse zaken kunt u te maken krijgen met rapporten of eindconclusies waar u het niet mee eens bent. Denk aan een strafzaak waarvan u vindt dat u niet goed beoordeeld bent of waar het bewijsmateriaal volgens u niet goed onder de aandacht is gekomen. Of bent u het niet eens met een verzekeraar die een schadegeval voor u heeft beoordeeld? Het kan ook zijn dat u ongeacht de uitkomst, extra informatie wenst over bepaalde dossiers? In al deze gevallen kunt u een dossiercontrole aanvragen bij het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO). Het dossier waar u mee te maken heeft wordt dan opnieuw door onze experts tegen het licht gehouden. 

Waarom controle van het dossier belangrijk kan zijn

Controle van het dossier is in veel zaken erg belangrijk. Het gaat vaak om allesbepalende zaken, waar veel van afhangt. In een strafzaak wilt u wel eerlijk en objectief behandeld worden. Als er volgens u geen eerlijk oordeel is gegeven of de bewijslast wordt niet objectief beoordeeld dan kan dit grote gevolgen voor u hebben. Ook in verzekeringszaken kunt u veel geld mislopen, als er volgens uw mening geen eerlijke of bevooroordeelde conclusie is getrokken. Bij het NFO zijn wij een zeer breed georiënteerd onderzoeksbureau. Controle van een dossier kan door onze experts worden uitgevoerd die expert zijn op verschillende gebieden. 

Een dossiercontrole uitvoeren door het NFO

Wilt u een dossiercontrole uitvoeren, dan doet u er goed aan om hiervoor de experts van het NFO in te schakelen. Wij hebben brede kennis, zodat wij op veel verschillende gebieden uw dossiers kunnen beoordelen. Zo kunnen wij enkel een beoordeling geven over het dossier, maar ook een volledig onderzoek uitvoeren als dit nodig is. Onze uitkomsten worden vrijwel altijd geaccepteerd als een geldig uitgevoerde contra-expertise in juridische zaken. Wilt u meer weten over hoe wij uw dossier kunnen beoordelen? Neem dan contact met ons op, dan leggen wij u alles over onze dienstverlening uit.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: