Foto bij Vervalste handtekening

Vervalste handtekening

Wilt u bevestiging krijgen over een vervalste handtekening?

Krijgt u te maken met een document waar de handtekening mogelijk van vervalst is? Wanneer iemand in Nederland een document ondertekent met een valse handtekening en dit document als echt wil laten doorgaan, pleegt valsheid in geschrifte. Dit is een misdrijf waar hoge boetes en zelfs gevangenisstraffen op staan. Dit is natuurlijk niet voor niets. Als u slachtoffer wordt van iemand die een valse handtekening zet, dan kunt u hier grote (financiële) schade door leiden. Dit geldt zowel voor bedrijven als privépersonen. Wilt u weten of u te maken heeft met een vervalste handtekening? Laat dit dan onderzoeken door een expert van het NFO.

Hoe kan een handtekening die vervalst is ontdekt worden?

Bij het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) werken enkel geregistreerde deskundigen op het gebied van handschriftonderzoek. Hierdoor hebben wij een hoge mate van kennis in huis en kan een handtekening die vervalst is snel door ons ontdekt worden. Om een handtekening vervalsing te herkennen, kan onze specialist diverse onderzoeksmethodes inzetten. Heeft u een ander schrift of handtekening van de persoon die de vervalste handtekening gezet zou hebben? Dan is het relatief gemakkelijk om een vergelijkingsonderzoek te doen. Daarnaast kunnen onze experts ook andere technieken inzetten om te beoordelen of een handtekening vervalst is. Van onze bevindingen maken wij een rapportage op, die in strafrechtelijke en civiele juridische procedures als bewijsmateriaal kan dienen.

Ontdek een handtekening vervalsing met de experts van het NFO

vermoed u een handtekening vervalsing op een document, contract, testament of op een bijzonder schrijven? Als leek kan het heel lastig zijn om een valse handtekening te herkennen. Bovendien, als u een juridische procedure wilt starten, dan heeft u een officieel bewijsmiddel nodig om uw vermoedens te staven. Neem daarom contact op met de experts van het NFO. Wij helpen u graag met het blootleggen van een handtekening vervalsing, zodat u actie kunt ondernemen. U kunt hiervoor zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: