Foto bij Lezing Frank van de Goot

Lezing Frank van de Goot

Frank van de Goot is een zeer gerenommeerd forensisch patholoog en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het forensisch werkveld. Regelmatig is hij betrokken geweest bij –soms zelfs wereldbekende- zaken waarin een zoektocht naar de waarheid centraal staat.  

Frank van de Goot is veelal betrokken bij ‘moord- of zelfmoorddossiers’. Voor het verrichten van een sectie of een contra-expertise is Frank van de Goot bij uitstek dé expert. 

Ook is Frank van de Goot bekend van het TV programma ‘Doden liegen niet’ en wordt hij veel gevraagd om cursussen of lezingen te geven op het gebied van doodsoorzaak, letselinterpretatie en tunnelvisie. Het NFO verzorgt deze (incompany) cursussen en lezingen voor alle doelgroepen, ongeacht of zij raakvlakken hebben met forensisch onderzoek. Voor bedrijven waar een tunnelvisie een risico vormt zijn de lezingen van Frank van de Goot zeer geschikt. Voorbeelden van organisaties en instellingen voor wie wij reeds cursussen of lezingen hebben verzorgd, zijn:

Bent u geïnteresseerd in een lezing? Neem dan gerust contact met ons op of maak gebruik van ons vrijblijvende intakegesprek. 

 

Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: