Foto bij Dossieranalyse onderzoek

Dossieranalyse onderzoek

Laat bij dossieranalyse een onderzoek uitvoeren

Heeft u te maken met een zaak waarvan de uitkomst u niet zint? Natuurlijk kan dit voorkomen, maar als uzelf de overtuiging heeft dat de uitkomst gebaseerd is op onjuiste aannames, partijdigheid of onvoldoende of een foutieve bewijslast, dan kunt u vragen om een dossieranalyse onderzoek. Uiteraard moet dit wel uitgevoerd worden door een onafhankelijke partij die expertise heeft in de betreffende casus. Als u te maken heeft met een conclusie die u nader wilt onderzoeken, dan kunt u de experts van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) inschakelen voor een dossieranalyse onderzoek. Wij kijken uiteraard naar hoe het onderzoek is uitgevoerd en als hier aanleiding naartoe is, doen wij een contra onderzoek.

Waarom een dossieranalyse laten onderzoeken?

Een dossieranalyse laten onderzoeken kan om allerlei redenen. Vaak wordt hierom gevraagd, omdat men het niet eens is met de uitkomsten. Nu is het niet zo, dat na een onderzoek van een dossieranalyse de uitkomst direct heel anders wordt. Bij NFO staan wij bekend om onze onafhankelijkheid. Wij voeren een dossieranalyse onderzoek altijd secuur, onafhankelijk en met grote deskundigheid uit. Dit kan inhouden dat wij het eens zijn met de uitkomsten in het dossier, maar het kan ook dat wij bepaalde kanttekeningen plaatsen. Er wordt ook wel eens gekozen voor een dossieranalyse, om zeker te weten dat bepaalde onderzoeken op een goede wijze plaatsvinden. Een dergelijke contra-expertise geeft dan meer zekerheid en betrouwbaarheid aan de resultaten van het bestaande onderzoek. 

U kunt een onderzoek voor een dossieranalyse aanvragen bij het NFO

Wilt u zekerheid over de resultaten van een onderzoek? Of bent u het echt niet eens met een conclusie en kunt u dit eventueel ook staven met bewijzen? Dan kan een onderzoek voor een dossieranalyse bij het NFO zeker resultaat opleveren. In ieder geval weet u zeker, dat onze onderzoeken betrouwbaar en onafhankelijk zijn en dat wij enkel werken met de allerbeste experts op vele gebieden. Neem dus gerust contact met ons op, als u interesse heeft in onderzoek voor een dossieranalyse. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. 

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: