Foto bij Digitaal forensisch onderzoek

Digitaal forensisch onderzoek

Leg online fraude bloot met digitaal forensisch onderzoek

Nu steeds meer bedrijven hun bedrijfsprocessen digitaliseren en particulieren niet meer zonder het internet kunnen, neemt ook de digitale fraude en oplichting steeds meer toe. Een groot probleem bij digitale oplichting, is dat de daders maar lastig te identificeren en te achterhalen zijn. Als particulier staat u na een digitale oplichting vaak met lege handen en ook bedrijven hebben grote moeite om eventuele daders te achterhalen. Politie en justitie hebben wel specialisten op dit gebied, maar lang niet voldoende om het grote probleem van digitale fraude te takelen. Laat digitaal forensisch onderzoek uitvoeren door het NFO. Wij kunnen u wel verder helpen. 

Hoe kunt u digitaal forensisch onderzoek uitvoeren?

Als u te maken heeft met digitale oplichting of fraude, dan speelt kennisgebrek vaak een belangrijke rol. Iedereen die namelijk digitaal gaat, laat ook digitale sporen na. Het is van belang om deze digitale sporen te vinden en veilig te stellen, maar hier is expertise voor nodig. Daarom kan het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) u hierbij helpen. Onze afdeling digitale expertise, is in staat om digitale sporen te vinden en onze bevindingen worden vrijwel altijd als betrouwbaar bewijsmateriaal in rechtszaken geaccepteerd. Met onze expertise hoeft u digitale fraude niet te laten zitten vanwege gebrek aan bewijsmateriaal of door het niet kunnen vinden van de daders. Wij bewijzen dat ook digitale opsporing mogelijk is. 

Digitaal onderzoek forensisch uitvoeren door het NFO

Het is voor te stellen, dat het zeer frustrerend is dat u geen daders kunt vinden na digitaal opgelicht te zijn. Bij bedrijven, instellingen en bij particulieren ontbreekt hiervoor vaak de nodige ICT-kennis. Iedereen die het er niet bij wil laten zitten, kan digitaal onderzoek onderzoek forensisch uitvoeren bij het NFO. Hiervoor hebben wij een zeer deskundig team van digitaal forensisch onderzoekers. Naast het veiligstellen van digitale sporen, kunnen wij u ook helpen bij data recovery of het terughalen van bijvoorbeeld verdwenen e-mails. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met een digitaal onderzoek? Laat uw telefoonnummer achter op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of stuur ons een e-mail.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: