Foto bij Dossieranalyse

Dossieranalyse

Wilt u een dossieranalyse laten uitvoeren?

Bent u het het niet eens met de conclusies van een juridisch, medisch of bedrijfsdossier? Dan is er de mogelijkheid van een dossieranalyse oftewel een contra expertise van een gespecialiseerde onderzoekspartij. Als het gaat om specialistische en/of complexe onderzoeken, dan kunt u hiervoor de hulp inschakelen van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO). Wij houden ons bezig met diverse soorten gespecialiseerde onderzoeken, waaronder dossieranalyse. Hierbij met u weten dat wij absoluut een onafhankelijk onderzoeksbureau zijn. Ondanks dat u het misschien niet eens bent met bepaalde conclusies, kan het naar aanleiding van ons onderzoek wel voorkomen dat wij de getrokken conclusies in een dossier onderstrepen. Een dergelijk onderzoek moet onafhankelijk plaatsvinden, waardoor wij nooit bij voorbaat specifieke conclusies trekken op basis van een mening. 

Waarom kan het analyseren van een dossier noodzakelijk zijn?

Het analyseren van een dossier of het laten uitvoeren van een contra expertise, kan in bepaalde zaken nodig zijn. Het gaat vooral om zaken waar grote belangen op het spel staan of die ingrijpend zijn in uw leven. Denk bijvoorbeeld aan een overlijden van een dierbare. Dit is altijd een schok, maar helemaal als blijkt dat de doodsoorzaak totaal anders is dan u had verwacht of misschien weet. In dat geval kunt u bij NFO een contra expertise aanvragen. Hierbij kunnen wij het autopsierapport bevestigen, maar misschien komen wij ook tot andere conclusies. Ook kunnen wij dossieranalyse uitvoeren, als er beeldonderzoek heeft plaatsgevonden. Tijdens het analyseren van het dossier, kunnen wij met referentiemateriaal bevestigen dat bepaalde personen of objecten op het beeld aanwezig zijn. 

Laat dossieranalyse uitvoeren door het NFO

Bent u het niet eens met bepaalde conclusies uit een dossier? Of het nu gaat om de resultaten van een obductie, beeldonderzoek of DNA onderzoek, u bent voor een contra onderzoek of analyse van het dossier altijd welkom bij het NFO. Wij hebben veel ervaring met een dossieranalyse uitvoeren en doen dit graag voor, ongeacht of u een bedrijf, instelling of particulier bent. Wilt ook een dossieranalyse laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: